Güvenli Alışveriş

YEDEK PARÇADA GÜVENLİ ALIŞVERİŞ


Güvenli alışveriş her sektörde önemlidir. Ancak özellikle otomotiv sektöründe önemini bir kez daha gösteriyor. Teklif verir misin olarak bizler perakende olarak en uygun yedek parça hizmeti sunarak 41 yıllık tecrübemizi daha da geliştiriyoruz. Bunu da müşteri memnuniyeti odaklı yapıyoruz. Aracınıza %100 uyumlu yedek parçayı buluyor, size bunların içinden alternatif sunuyoruz. Sizler de bütçenize ve mantığınıza uygun olanı seçiyorsunuz. İşte o dakikadan itibaren 24 saatte kargo süremiz başlıyor. 

Yedek parçada güvenli alışveriş nasıl olur?


En baştan başlamak gerekirse; örneğin aracınız bozuldu. Ustaya götürdünüz; “baskı balata değişecek” diyor. Siz konuyla ilgili çok bir şey bilemeyebilirsiniz. Hangisinin size en uygun yedek parça olup olmadığına dair net bir bilgiye sahip olmanız çok zor. Özellikle piyasada bulunan bazı ustalar “nasıl olsa anlamıyor” diye düşünüp size hem fiyat hem de kalite anlamında doğru bilgi vermeyebilir. “Otomobiliniz için hangi markayı ve hangi ürünü kullanmanız gerekir, hangisi sizin için en uygun yedek parça olabilir, seçilen ürün otomobilinize uygun mu, ustanın taktığı yedek parça bütçenizi aşar mı, siparişi verdiğiniz yer güvenli alışveriş şartlarını karşılıyor mu, %100 uyumlu yedek parça seçildi mi, orijinal mi takıldı yan sanayi mi, takılan ürünün fiyatı doğru mu?” gibi sorular aklınıza takılabilir. Bu konuda da oldukça haklısınız. İşte tam da aklınıza takılan soruları sorabileceğiniz ve aldığınız cevaplara güvenebileceğiniz bir platform sunuyoruz. Teklif verir misin sitesi sayesinde 7’den 70’e tüm müşterilerimize anlayacağı dilden gerekli olan açıklamayı yapıyor, güvenli alışveriş imkânı ile %100 uyumlu yedek parça seçimini yapmasını sağlıyoruz.

 
Size ve aracınıza en uygun yedek parçada güvenli alışveriş imkânı sunuyoruz.

Bizler en uygun yedek parça hizmetinde %100 uyumlu yedek parça seçeneğini size sunuyoruz. 41 yılı aşkın tecrübemizle aracınıza uyumlu olan seçenekleri fiyatları ile birlikte sizlere 60 dakikada teklif olarak iletiyoruz. Onlarca araç markasının binlerce parçasını 24 saatte kargo ile gönderiyoruz. Bu satışları da sizi düşünerek tamamen memnuniyet odaklı olması ve güvenli alışveriş sağlanması için tüm çabamızı gösteriyoruz. Güvenli alışveriş sistemimiz ile sorunsuz, istediğiniz en uygun yedek parçaya ulaşıyor, aksi bir durum olduğu taktirde iptal ve iade işleminizi de gerçekleştiriyoruz. 

En uygun yedek parça sisteminde hızlı, pratik, güvenilir alışverişin adresiyiz


41 yıldır en uygun yedek parça siparişlerinde güvenli alışveriş imkânı sunuyoruz. Sektöre yenilik katmak adına internet üzerinden 60 dakikada teklif usulü ile siparişinizi 24 saatte kargo ile gönderiyoruz. Tüm Türkiye’ye ulaşım imkânı sağlıyor, “son stoklar” sorununu ortadan kaldırıyoruz. Gün geçtikçe artan araç markalarına karşın en uygun yedek parça yelpazemizi genişletiyoruz. Böylece siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmeyi ilke edinerek büyüyoruz. Bunu yaparken de güvenli alışveriş kurallarına sonuna kadar uyuyoruz. Teklif verir misin sitemizden alışveriş yapan kişilerin kredi kartı bilgilerinin güvenliğini önemsiyoruz. Bu amaçla web sitemizden, telefonla ya da whatsapp üzerinden oluşturduğunuz en uygun yedek parça siparişlerinizi SSL (Secure Sockets Layer) ile koruyoruz. Kısacası sizi, aracınızı ve güvenliğinizi önemsiyoruz. Köklü ve tecrübeli bir firma olarak tecrübelerimizi iş ahlakımıza yansıtıyoruz. Her müşteriyi benimsiyor, olması gerektiği gibi kusursuz bir hizmet anlayışıyla sizleri karşılıyoruz. Güvenli alışveriş imkanının en üst düzeyde olduğu yazılımımız sayesinde e-ticaret sektöründe hataya yer vermiyoruz. 

Sistemde sizden istediğimiz şase numarası aracınızla %100 uyumlu yedek parça seçeneklerini sizlere sunmamızı sağlıyor. Ancak şase numaranızı bulamadıysanız da temel araç bilgilerinizi girerek kategoriler üzerinden işaretleme yaparak size en uygun yedek parça alternatiflerine ulaşabilirsiniz. Şase numaranız ile size en uygun yedek parça sorgulama için tıklayın, güvenli alışverişe başlayın. İndirim fırsatlarını kaçırmamak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. 


Önceki Gönderi

24 Saatte Kargo

Sonraki Gönderi