24 Saatte Kargo

24 SAATTE KARGO İLE %100 UYUMLU YEDEK PARÇA


24 saatte kargo imkânı ile aradığınız en uygun yedek parçayı size ulaştırıyoruz. Üstelik aracınıza %100 uyumlu yedek parçayı temin ediyoruz. Hem size 60 dakikada teklif veriyor hem de güvenli alışveriş fırsatı sunuyoruz. Türkiye’nin en büyük aftermarket iş ortakları ile çalıştığımız için en uygun yedek parça siparişinizi size 60 dakikada teklif göndererek en iyi fiyata satın almanıza olanak sağlıyoruz. 

Otomotiv yedek parça sektöründe en sık karşılaşılan hatalardan olan yanlış sipariş sorununu ortadan kaldırıyoruz. Bunu da aracınızın şasi numarasını bizlere vererek yapıyoruz. Sadece size özel bir çalışma yapıyor, birlikte yol aldığımız büyük firmalardan sizler için en uygun yedek parça seçeneklerini en uygun fiyatlarla harmanlıyoruz. 60 dakikada teklif gönderdiğimiz seçenekleri değerlendirmenizi istiyor, size sunduğumuz alternatifler içinden bütçenize uygun olanı seçmenizi bekliyoruz. Seçiminizi yaptığınız takdirde 24 saatte kargo yoluyla arzu ettiğiniz adrese gönderimini sağlıyoruz. Siparişini oluşturduğunuz ürünün aracınıza %100 uyumlu yedek parça olduğundan emin olabilirsiniz. Size bu konuda zaman kaybı yaşatacağımızın garantisini veriyoruz. Hem maddi hem manevi olarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunuyoruz.  

 
24 saatte kargo imkânı ile aracınıza en uygun yedek parçayı gönderiyoruz

24 saatte kargo yaparak hızlıca eksiğinizi tamamlıyoruz


%100 uyumlu yedek parçayı temin etmek zor olabiliyor. Ancak işi bilen insanlar için bu zorluk ortadan kalkıyor. Bizlere verdiğiniz aracınızın şasi numarası ile size en uygun yedek parçayı buluyoruz. Bulduklarımız arasından alternatifli olarak size 60 dakikada teklif olarak iletiyoruz. Bu andan itibaren 3 iş günü içinde size belirttiğimiz ürünlerden birini seçmenizi istiyoruz. Seçiminizi yaptıktan sonra ise 24 saatte kargo yaparak aracınızdaki eksikliği hızlıca gideriyoruz. 

Aktif olarak kullanılan araçların zaman içinde bazı parçalarının yenilenmesi gerekir. Kullanıma bağlı ya da kaza sonucu oluşmuş hasarları gidermek için %100 uyumlu yedek parçayı temin etmeniz gerekir. Aracınızı götürdüğünüz ustaya karşı bir güven hissediyorsanız sorun yok. Ancak kullandığı ürün hakkında net bilgiye sahip değilseniz aracınıza en uygun yedek parçayı siz kendiniz temin edip ustanıza götürebilirsiniz. Aradığınız en uygun yedek parçayı size 24 saatte kargo yaparak işinizi hem kolaylaştırıyor hem de aracınıza hangi parçanın takıldığını bilmenizi sağlıyoruz. 

Aracınıza en uygun yedek parçayı 24 saatte kargo yapıyoruz


Otomobiller, ağır vasıta araçları, ticari araçlar gibi çeşitlerin yüz binlerce farklı parçası bulunur. Bunların içinden sizin ihtiyacınız olanın hangisi olduğunu bilmeniz güç olabilir. İşte bizler bu yüzden varız ve sizin için en uygun yedek parça24 saatte kargo ile teslim ederek sorunu ortadan kaldırmanızı sağlıyoruz. Otomotiv sektöründe rekabetin çok olduğu aşikâr. İşte bu nedenle güvenli alışveriş yapabileceğiniz firmaları tercih etmelisiniz. Geniş ürün yelpazemiz ile sizlere 60 dakikada teklif sunuyoruz ve sorunsuz bir alışveriş yapmanızı garanti altına alıyoruz.
 
Hangi marka aracınız olursa olsun bize ulaşın. Otomobilinize %100 uyumlu yedek parçayı birlikte bulacağız. Gerekli gördüğünüz takdirde alanında uzman olan müşteri temsilcilerimiz sorularınızı cevaplamak üzere bekliyor olacak. Gelin ihtiyacınızı belirleyelim, gelin 60 dakikada teklifimizi değerlendirin, gelin 24 saatte kargo imkanını kaçırmayın. Aracınızın ömrünü uzatın ve sahte kalitesiz ürünlerden korunun. Güvendiğiniz yerlerden alışveriş yapın. Bizler 41 yılı aşkın tecrübemizle köklü bir geçmişe sahibiz. Bu nedenle müşteri memnuniyetini ilk sırada tutuyoruz. Teklif verir misin firması bir “Yedekçi Otomotiv” kuruluşudur. Bizleri instagram ve facebook sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz; kampanya süreçlerimizi kaçırmayın. 


Önceki Gönderi

En Uygun Yedek Parça

Sonraki Gönderi

Güvenli Alışveriş