60 Dakikada Teklif

60 DAKİKADA TEKLİF İLE EN UYGUN YEDEK PARÇAYA ULAŞIN


60 dakikada teklif veriyor, en uygun yedek parça siparişinizi anında oluşturuyoruz. Üstelik %100 uyumlu yedek parça garantisi veriyor, güvenli alışveriş imkânı sunuyor ve ürününüzü 24 saatte kargoluyoruz. En uygun yedek parça fiyatlarını biz veriyor, size alternatifli seçenek sunuyoruz. Belirttiğimiz marka, model, üretim yeri, yan sanayi ya da orijinal ürün olup olmadığını mutlaka bildiriyoruz. Aklınıza yatan, aracınıza en uygun yedek parçayı seçiyor; bütçenizi yormadan gönül rahatlığı ile otomobilinize %100 uyumlu yedek parçaya ulaşıyorsunuz. Üstelik tüm bunları 60 dakikada teklif usulü ile 24 saatte kargo imkanıyla yapıyorsunuz. 


 
60 dakikada teklifimizi online olarak takip edebilirsiniz.


60 dakikada teklif veriyor, en uygun yedek parçayı 24 saatte kapınıza gönderiyoruz


60 dakikada teklif verdiğimiz kişilerin maksimum 3 iş günü içinde aracına en uygun yedek parça seçimini yapmasını istiyoruz. Aksi takdirde verilen fiyatlar güncelliğini kaybetme ihtimali olduğu için geçersiz olacaktır. Günümüzde ekonominin gün geçtikçe değiştiğini görmekteyiz. Bizler de bu dalgalanmadan en az hasar almaya çalışarak siz değerli müşterilerimize en uygun yedek parça sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin değerini biliyor, onlara en kaliteli ürünü en uygun yedek parça fiyatı ile sunmaya gayret ediyoruz. 60 dakikada teklif vererek bu kısa süre içinde güvenli alışveriş yapmanızı sağlıyoruz. Size ilettiğimiz alternatiflerin hepsinin aracınıza %100 uyumlu yedek parça olduğundan şüpheniz olmasın. 

%100 uyumlu yedek parça siparişinizi verirken aracınızın şase numarasını belirtmeniz sizin için oldukça faydalı olacaktır. Bu sayede aradığınız ürünün hatalı olma ihtimalini ortadan kaldırmış oluyoruz. Web sitemizde geliştirdiğimiz kusursuz yazılım ile güvenli alışverişin keyfini çıkarırken sizin için en uygun yedek parça siparişini verebiliyorsunuz. Size 60 dakikada teklif ilettiğimiz alternatiflerinden bir seçim yapmanızı istiyoruz. Seçtiğiniz ürünün kullanım yerini, üretici firmasını, markasını ve fiyat bilgilerini sizlere bildiriyoruz. İstediğiniz en uygun yedek parça siparişiniz bize ulaştıktan sonra 60 dakikada teklif size ulaşıyor. Aklınıza takılan tüm sorular için ise online müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebiliyor, çağrı merkezimizdeki uzmanlarımızdan görüş alabiliyorsunuz. Tüm çabamız size en uygun yedek parçayı temin edebilmekten oluşuyor. Aynı zamanda elbette %100 uyumlu yedek parça siparişinizi oluşturabilmek ile birlikte bunu en uygun fiyata en iyi kalitede size sunabilme özelliğimizden ödün vermeden yapıyoruz. 

En doğru ürünü en iyi fiyat ile 60 dakikada teklif veriyoruz


Güvenli alışverişin en üst düzeyde tutulduğu sitemizden 7/24 alışveriş yapabilirsiniz. Mesai saatleri dışında oluşturduğunuz siparişleriniz için ertesi gün size yine 60 dakikada teklif iletilecektir. Fiyat karşılaştırmasını yaptıktan sonra seçtiğiniz en uygun yedek parça24 saatte kargolayarak aracınıza hızla kavuşmanızı sağlıyoruz. Ürünlerimizle alakalı herhangi bir sorun olduğunda iade ve değişim imkânı da sunuyoruz. Ülke genelinde en büyük aftermarket iş ortakları ile çalışıyoruz. Bunlardan aldığımız fiyatlandırmaları sizlere 60 dakikada teklif göndererek değerlendirmenizi istiyoruz. Böylece en iyi fiyata aracınıza %100 uyumlu yedek parça siparişinizi oluşturmanızı sağlıyoruz. Yanlış sipariş oluşturmanızı tamamen yok ediyor, en uygun yedek parçayı en doğru adresten iyi fiyata satın almanızı kolaylaştırıyoruz. 

En uygun yedek parça sektörüne getirdiğimiz bir yenilik olan 60 dakikada teklif sistemi araç sahiplerini oldukça mutlu ettiği gibi bizlerin de kısa zaman içinde daha da büyümemizi sağladı. 41 yıldır en uygun yedek parçayı toptan ve perakende satarken bu işi online olarak yapmak müşterilere daha hızlı ve pratik olarak ulaşmayı kolaylaştırdı. Bu da bizim motivasyonumuzu arttırdı ve binlerce kayıtlı üyeye ulaştık. Eğer siz de daha önce teklif verir misin sitesinden 60 dakikada teklif alarak güvenli alışveriş yapmadıysan geç değil, hemen aracına %100 uyumlu yedek parça siparişinizi oluşturabilirsiniz. 
 


Önceki Gönderi

%100 Uyumlu Yedek Parça

Sonraki Gönderi

En Uygun Yedek Parça